Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga


Benvinguts/des!

Cal imprimir o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra. Podeu accedir en qualsevol altre moment a les vostres entrades a través de la pestanya 'Zona personal'. Si us apliqueu algun descompte, caldrà acreditar-lo en el moment d'accés a l'esdeveniment.


Aquests són els paquets disponibles. Aprofiteu el descompte acumulat comprant un paquet.
NOTA: La data i hora dels esdeveniments poden patir modificacions.

NIT A MAS DEL JONCAR + ACTIVITAT 'RIU, VI, CAIAC, OLI I POMES DE L'EMPORDÀ'
Us proposem un cap de setmana per gaudir de l'enoturisme a l'Empordà amb allotjament a la casa rural Mas del Joncar a Sant Pere Pescador i l'activitat 'Riu, vi, caiac, oli i pomes de l'Empordà'.

L'activitat consisteix en una una excursió guiada en caiac amb SK Kayak que sortirà del Club Nàutic de Sant Pere Pescador, pararà a Entre dos Rius i allà es farà un tast de vins i olis de Mas Vida amb pomes de l'Empordà. Explorar, gaudir i tastar el paisatge en i amb tots els sentits i dormir a un mas que es troba envoltat de camps de fruiters, al començament de la reserva natural “Parc de Mig de Dos Rius” on hi ha una gran diversitat de fauna, al costat del riu Fluvià i prop de la platja, en el cor dels Aiguamolls de l’Empordà.

IMPORTANT:

- L'entrada per a l'allotjament a Mas del Joncar és vàlida per a dues persones (80 €). L'hora d'entrada és a partir de les 15 h.
- L'entrada per a l'excursió en caiac és vàlida per a una persona, per tant, per poder fer el pack cal comprar dues entrades individuals de l'activitat (40 € + 40 €)

Total: 160 €. Aforament limitat a 10 habitacions/nit.
Esdeveniments inclosos

RIU, VI, CAIAC, OLI I POMES DE L'EMPORDÀ
VÍVID
dissabte, 7/04/2018 10.00 h

Esdeveniments a escollir (1 dels 2)

VÍVID
dissabte, 7/04/2018 12.00 h
VÍVID
diumenge, 8/04/2018 12.00 h

NIT A HOTEL TERRAZA + NIT DE VINS A SANT PERE DE RODES AMB CARLES XURIGUERA
Veniu a gaudir d'un cap de setmana enoturístic al Cap de Creus. Us proposem allotjar-vos a l'Hotel Terraza de Roses, al costat del mar, la nit del dissabte 28 d'abril i participar a l'activitat 'Nit de vins a Sant Pere de Rodes' amb Carles Xuriguera.

Al capvespre Sant Pere de Rodes obrirà les seves portes per viure una nit única dedicada al vi. Visitarem el monestir descobrint l'antic art dels monjos de fer vi i, quan es pongui el sol, Carles Xuriguera farà un tast comentat en el que ens presentarà els seus vins especials de l'Empordà. El tast es farà a les terrasses del monestir i els vins s'acompanyaran de tapes elaborades amb productes locals. Qui ho desitgi podrà allargar la vetllada quedant-se a sopar al restaurant de Sant Pere de Rodes.

IMPORTANT:

- L'entrada per a l'allotjament a l'Hotel Terraza és vàlida per a dues persones. L'hora d'entrada és a partir de les 16 h. 
- L'entrada per a la Nit de vins a Sant Pere de Rodes és vàlida per a una persona, per tant, per poder fer el pack cal comprar dues entrades individuals de l'activitat.

Esdeveniments inclosos

NIT DE VINS A SANT PERE DE RODES AMB CARLES XURIGUERA
VÍVID
dissabte, 28/04/2018 19.00 h

Esdeveniments a escollir (1 dels 3)

VÍVID
dissabte, 28/04/2018 16.00 h
VÍVID
dissabte, 28/04/2018 16.00 h

VÍVID
dissabte, 28/04/2018 16.00 h

NIT A HOSTAL CAN XICU + ENTRE VI & MONÒLEG AMB JAIR DOMÍNGUEZ
El pack inclou una nit per a dues persones ì esmorzar a Hostal Can Xicu i entrades per l'activitat Entre Vi & Monòleg amb Jair Domínguez. Aquest il·lustre empordanès i gran bebedor parlarà de vi, política, independència i alcohol abans que el tanquin a la presó mentre ho acompanyem amb vins del Celler Arché Pagès. 

IMPORTANT:

- L'entrada per a l'allotjament a l'Hostal Can Xicu és vàlida per a dues persones. L'hora d'entrada és a partir de les 12 h.
- L'entrada per al monòleg amb Jair Domínguez és vàlida per a una persona, per tant, per poder fer el pack cal comprar dues entrades individuals de l'activitat.

Esdeveniments inclosos

ENTRE VI & MONÒLEG AMB JAIR DOMÍNGUEZ
VÍVID
divendres, 13/04/2018 21.00 h

Esdeveniments a escollir (1 dels 2)

VÍVID
divendres, 13/04/2018 12.00 h
VÍVID
dissabte, 14/04/2018 12.00 h

NIT A HOSTAL CAN XICU + ESCENES ENTRE VINYES A CAPMANY AMB PÍNDOLES-MICROTEATRE
El pack inclou una nit per a dues persones a Hostal Can Xicu i dues entrades per l'activitat Escenes entre Vinyes a Capmany amb Píndoles.

Us proposem una activitat única i original que us permetrà veure tres obres de microteatre diferents, d'una durada de quinze minuts cadascuna, a diversos espais dels cellers Vinyes d'Olivardots, Pere Guardiola i Oliveda. 

S'hi representaran:

S’hi representaran:

Happy Birthday Jamie Love. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

La Gloriosa Conquesta del Pol Sud. Sir Otto Hans, membre de la Reial Força Naval Köldava, relata la més increïble de les seves aventures arreu del planeta. Un relat colossal que els simples mortals no som capaços d’arribar a imaginar. La lluita de les nacions per la conquesta dels territoris remots, l’última frontera, la icona nacional, els pobles fent pinya a l’entorn de la Pàtria, Nosaltres contra ells, els dolents, els enemics.

Rodeo Road. Estiu de 1943. Chadds Ford, Pennsylvania. Lucille i Martin esperen en un bosc prop d’una granja. Com àngels anunciadors, són els portadors d’una notícia molt important; però els àngels ni de lluny tenen tants dubtes. Una de les obres més icòniques del pintor Andrew Wyeth cobra vida en aquest retrat del cor dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial.

Després de cada una de les tres funcions, gaudireu del tast d’un vi de cadascun dels cellers participants.

*El punt de trobada és l’Agrobodega El Parral.
*Es recomana dur calçat còmode ja que el desplaçament entre els cellers es fa a peu.

Amb la col·laboració de Vinyes d’Olivardots, Pere Guardiola i Oliveda.


IMPORTANT:

- L'entrada per a l'allotjament a l'Hostal Can Xicu és vàlida per a dues persones. L'hora d'entrada és a partir de les 12 h.
- L'entrada per a Escenes entre vinyes és vàlida per a una persona, per tant, per poder fer el pack cal comprar dues entrades individuals de l'activitat.
Esdeveniments inclosos

ESCENES ENTRE VINYES A CAPMANY AMB PÍNDOLES - MICROTEATRE
VÍVID
dissabte, 14/04/2018 11.00 h

Esdeveniments a escollir (1 dels 2)

VÍVID
divendres, 13/04/2018 12.00 h
VÍVID
dissabte, 14/04/2018 12.00 h

Link Produccions SL
C/ de Pedret 17007 Girona
Correu electrònic: info@linkproduccions.com

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin